Plesne cipele - izrada plesnih cipela

Kao veliki ljubitelji plesa, posebno latino plesova , tanga i salse omogućujemo plesačima različitih kategorija plesa i plesnog iskustva da odaberu profesionalne, moderne i udobne ženske i muške plesne cipele.
U ručno izrađenim modelima različitih boja, dezena, različitih visina i tipova štikle, plešite latino plesove, tango i salsu, te ih koristite na plesnim večerima i drugim zabavama.
Proizvodne karakteristike materijala: prirodna koža, lak koža, kožna postava, mekan i fleksibilan đon od prirodne kože, elegantna štikla ili peta optimalne stabilnosti, kvalitetna kopča.
Veoma udobne, lagane, senzualne, stilizovane, plesne cipele za žene koje izgledaju fantastično i prepuštaju se strastima plesa i vrućim latino ritmovima!
Zamenite cipele, sandale i patike profesionalnim plesnim cipelama!
Bez obzira na Vaš plesni stil, u našoj ponudi ćete naći plesne cipele koje tražite na jednostavan i brz način. Sve što trebate napraviti je izabrati model, boju, veličinu.
Kada posvetite puno vremena vežbanju i plesu, cipele se troše. Zato je preporučljivo imati dodatni par plesnih cipela. Prednost je imati uvek jedan par spremnih za plesno veče.